Landqvist Badrum AB

Dessa steg ingår i ”Badrum”

“Badrum” passar dig som själv vill stå för inköp av inredning och plattor eller redan har egna ritningar eller en färdig plan från början. Det här alternativet kräver mer delaktighet på plats av dig som kund.

1. Hembesök

För renoveringstypen ”Badrum” börjar vi likt “Badrum+” med att boka in ett hembesök hos dig. Vi kommer till dig och inspekterar badrummet för att bilda oss en uppfattning om dina önskemål och behov inför renoveringen. Vi tar hänsyn till de tekniska förutsättningarna och besvarar alla dina frågor om processen.

2. Byggoffert

Efter hembesöket får du som väljer “badrum” en byggoffert som täcker själva byggjobbet och byggmaterialet, däremot inkluderar offerten inte övriga detaljer som kakel och inredning. När byggofferten är godkänd bokar vi ett datum för byggstart.

2.1 Budget

En budget för hela tänkbara totala kostnaden lämnas om så önskas. Tex. Vi uppskattar att kakel och inredning efter vad du beskriver kommer att kosta ca 65-100 000 kr beroende på vad du beskriver. Här tar vi hänsyn till såväl rummets storlek som önskade funktioner mm. Detta ger en bra inblick över projektet storlek. Viktigt att veta i detta steg är att du här kan uppgradera till badrum+ om du så önskar.

Byggofferten + budgeten = Tänkbar total kostnad

3. Byggstart

På det valda startdatumet hålls ett enkelt byggstartsmöte där projektledare, kund och olika yrkesgrupper närvarar för att säkerställa att alla är medvetna om vad som förväntas och vilka arbetsmoment som kommer att utföras.

Du behöver själv bestämma placering av produkter samt se till att de finns på plats när vi påbörjar arbetet. Alternativt tillhandahålla specifikationer på inredningen och produkterna som ska monteras.

Vid byggstart behöver du finnas tillgänglig och leverera en ritning med mått, alternativt diskutera med oss på plats så vi kan göra en enklare skiss med väggvyer tillsammans med dig. 

Arbetet påbörjas och fortgår de närmsta veckorna, med rivning, el & vattendragning, snickeri, tätskikt, plattsättning och montering av inredning.

Boka hembesök för badrumsrenovering ”Badrum”