Landqvist Badrum AB

Om företaget

Landqvist badrum AB är det lilla personliga byggföretaget med den stora kompetensen och det genuina intresset.

Vi är specialiserade på badrumsrenoveringar – att hjälpa våra kunder att få till den där härliga oasen som ett badrum kan vara, få in ett vackert och funktionellt badrum på en omöjligt liten yta, hitta lösningar för att du som kund ska få just det badrum du drömmer om – det gör oss lyckliga. För att du ska få den bästa kvaliteten skräddarsyr vi, är extremt noggranna när vi mäter och använder oss uteslutande av leverantörer som håller hög kvalitet.

Kort sagt – vi gillar det vi gör – och vi gör det bra!

 

Grunden till det som idag är Landqvist badrum AB lade Kristoffer Landqvist redan 2013 då han startade i egen regi som plattsättare. Uppdragen ramlade in och snart började Kristoffer se att han höll i alla delar av de olika arbetena – då var det dags att ta in underentreprenörer.

Nöjda kunder ledde till nya kunder – och uppdragen blev stadigt fler och fler. Kristoffer anställde sina första medarbetare 2016 och bolaget ombildades till aktiebolag 2018.

Landqvist Badrum AB – ett välrenommerat företag på stark frammarsch.

Förutom hantverksskickliga och erfarna medarbetare har vi satsat på att erbjuda ett personligt koncept, där vi arbetar nära kunden och dennes önskemål och vi startar alltid med ett hembesök. Hemma hos kunden får vi en visuell känsla av hur denne vill ha det i stil, form och funktion medan vi gör en genomtänkt intervju, tar mått samt ser till det rent byggtekniska.

Väl tillbaka på kontoret sätts bitarna ihop och ett par förslag kan presenteras för kunden. Vi arbetar med 3D-ritningar vilket är en stor fördel för kunden som lätt ser vad som ingår och hur det kommer att se ut.

Landqvist badrum AB – har numera så gott som all kompetens in house, endast målare och elektriker tas in som underentreprenörer.

Vi använder oss av Ardex tätskikt – som är av mycket hög kvalitet och har klarat de hårdaste testerna från bland annat Länsförsäkringar.

Noggrannhet, kunskap, intresse och hantverksskicklighet är våra hörnstenar samt ett personligt koncept som ger ett stort mervärde till dig som kund i form av en skräddarsydd lösning av hög kvalitet.

Kontakta oss för mer information