Landqvist Badrum AB

Om Landqvist Badrum

Vi renoverar badrum i Uppsala med omnejd

Landqvist badrum AB är det lilla personliga byggföretaget med den stora kompetensen och det genuina intresset. Vi är specialiserade på badrumsrenoveringar – att hjälpa våra kunder att få till den där härliga oasen som ett badrum kan vara, få in ett vackert och funktionellt badrum på en omöjligt liten yta, hitta lösningar för att du som kund ska få just det badrum du drömmer om – det gör oss lyckliga. För att du ska få den bästa kvaliteten är vi extremt noggranna när vi mäter och använder oss uteslutande av leverantörer som håller hög kvalitet.

Kort sagt – vi gillar det vi gör – och vi gör det bra!

Grunden till det som idag är Landqvist badrum AB lade Kristoffer Landqvist redan 2013 då han startade i egen regi som plattsättare. Uppdragen ramlade in och snart började Kristoffer se att han höll i alla delar av de olika arbetena, då var det dags att ta in underentreprenörer. Nöjda kunder ledde till nya kunder och uppdragen blev stadigt fler och fler. Kristoffer anställde sina första medarbetare 2016 och bolaget ombildades till aktiebolag 2018.

Landqvist Badrum AB – ett välrenommerat företag på stark frammarsch

Förutom hantverksskickliga och erfarna medarbetare har vi satsat på att erbjuda ett personligt koncept, där vi arbetar nära våra kunder och deras önskemål. Vi startar alltid renoveringsprocessen med ett hembesök. Hemma hos dig får vi en visuell känsla av hur du vill ha det i stil, form och funktion medan vi gör en genomtänkt intervju, tar mått samt ser till det rent byggtekniska.

Väl tillbaka på kontoret sätts bitarna ihop och ett par förslag kan presenteras till dig. Vi arbetar med 3D-ritningar vilket blir en stor fördel för dig som lätt ser vad som ingår och hur det kommer att se ut. Landqvist badrum AB – har numera så gott som all kompetens in house. Vi har rivare, snickare, plattsättare, rörmokare, målare och designer. Det är sällan vi använder oss av underentreprenörer, utan de stöttar oss mest om vår egen personal är sjuk eller av annan anledning frånvarande.

BBV-auktoriserat byggföretag

För din trygghet är vi medlemmar i BKR-Byggkeramikrådet och Auktoriserade av Säker Vatten. Det innebär att vi som behörigt företag har gått utbildning hos Byggkeramikrådet och arbetar efter deras branschregler, BBV. Efter avslutad entreprenad lämnar vi ett Kvalitetsdokument till beställaren.

BKR - Bygg keramik rådet

Säker Vatten auktoriserade VVS-montörer – ett värdefullt kvalitetssignum

Auktorisationen betyder att företaget uppfyller krav enligt Säker Vatten, utför VVS-installationerna enligt branschregler Säker Vatteninstallation, samt skriver intyg för varje installation. Endast auktoriserade företag får använda Säker Vattens logotyp och skriva ut Säker Vatten-intyg.

Branschregler Säker Vatteninstallation

För att underlätta hela processen ytterligare har vi numera egen elektriker!

Vi kan stolt meddela att vi under 2022 blivit med systerbolag! I form av Landqvist EL AB har vi nu helt egna elektriker. Bolaget skapades för att underlätta för dig som kund då vi får kortare ledtider och en närmre kommunikation yrkesgrupper emellan.

Detta möjliggör även utförandet av tilläggsarbeten vilket är något många av våra kunder efterfrågar. Detta kan till exempel innebära ett byte av elcentral eller byte av strömbrytare och eluttag utanför badrummet m.m.

Noggrannhet, kunskap, intresse och hantverksskicklighet är våra hörnstenar samt ett personligt koncept som ger ett stort mervärde till dig som kund i form av en skräddarsydd lösning av högsta kvalitet.

Kontakta oss för mer information