Landqvist Badrum AB

Steg för steg – så går det till när du renoverar badrummet med oss!

Bygger du nytt badrum? Eller är det kanske dags att ge ditt gamla badrum lite omsorg genom en renovering? Oavsett vilket skede du befinner dig i, kan en badrumsrenovering vara ett mycket spännande och kreativt steg som förvandlar ditt badrum till en fristad av avkoppling och stil. Hos Landqvist Badrum är vi dedikerade till att göra just din vision till verklighet och hjälpa dig att skapa det badrum du alltid drömt om.

När du kontaktar oss för din badrumsrenovering kan du vara säker på att du får en professionell och personlig service som sträcker sig bortom en vanlig renovering. Vi förstår att ditt badrum är en plats för avkoppling, en plats där du börjar och avslutar din dag samt en plats som speglar just din personlighet och inredningsstil. Nedan kan du läsa mer om våra två renoveringspaket “Badrum+” och “Badrum” samt få mer information om hur renoveringsprocessen kan se ut.

Vad är skillnaden på renovering “Badrum+” och “Badrum”?

Skillnad på renoveringspaket "Badrum+" och "Badrum "för renovering av badrum

Både ”Badrum+” och “Badrum ” inkluderar ett hembesök hos dig. Vi kommer till dig och inspekterar badrummet för att få en uppfattning om dina önskemål och behov inför renoveringen. Vi tar hänsyn till de tekniska förutsättningarna och besvarar dina frågor. Vid val av badrum eller badrum + får du en byggoffert som täcker själva byggjobbet och byggmaterial. Vi hjälper dig även med att ta fram en budget för övriga detaljer i renoveringen såsom kakel och inredning. Detta hjälper dig som kund att få en bättre överblick över den totala kostnaden under renoveringen. 

Skillnaden är att du får mer hjälp med planlösning, placering och inköp vid val av “Badrum+”. 

Vår personal får då även tillgång till en smidig byggmapp som är en detaljerad beskrivning och ritning med mått till våra hantverkare. Byggmappen är väldigt uppskattad och sparar mycket tid under renoveringen. Med byggmappen försvinner många onödiga frågetecken. Tex vilken höjd ska handdukstorken placeras på, vart ska elen till spegelskåpet komma ut, vilken höjd ska kommoden monteras på etc. 

I byggmappen finns specifikationer på inredningen och produkterna som ska monteras. Det är något som du annars behöver tillhandahålla själv om bygget ska flyta på.

En annan stor fördel med Badrum+ är att vi beställer hem plattorna och inredningen till vårt lager och levererar dem vart efter dem ska monteras. På så vis behöver du inte ha hela lägenheten full med plattor och inredning så som duschväggar badkar WC stol, tvättställ, spegelskåp, handdukstork etc.

Om du har några frågor eller funderingar under renoveringen är du välkommen att kontakta antingen Projektledare eller Designer. Vi finns här för att göra din upplevelse så smidig och tillfredsställande som möjligt. Vårt mål är att skapa ett badrum som du kommer att älska och som motsvarar dina förväntningar. Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Boka hembesök för badrumsrenovering i Uppsala