Landqvist Badrum AB

Badrumsinredning

Våra badrumsinredningar håller alla hög kvalitet och finns i många olika smakriktningar. Vi jobbar med olika märken där vårt fokus ligger på:

  • Badrumsmöbler från Macro Design, Svedbergs, 4aqua och Temal
  • Duschväggar från Macro Design
  • Blandare från Hansgrohe
  • Handdukstorkar och badkar från Nordhem
  • Toaletter och tvättställ från Ifö

 

Önskar du något av ett annat märke löser vi givetvis det.

Badrumsinredning från Hansgrohe

Hansgrohe blandare för alla smakriktningar och alla behov. Hansgrohe är företaget som tar din vattenupplevelse till nya nivåer med blandare av mycket hög kvalitet, senaste teknik och enastående vacker design. Föreställ dig bara att få börja eller avsluta dagen i en mjukt omslutande regndusch!

 

 

Badrumsinredning från Nordhem

Nordhem började sin bana i det lilla och levererade handdukstorkar men har idag Sveriges största sortiment av badkar och handdukstorkar och de tummar inte på kvaliteten. Dessutom tycker de som vi, att ett badrum är ett rum för såväl vardagsliv som njutning.

 

Badrumsinredning från Ifö

Hållbar och funktionell design med rena, eleganta linjer. Ifö har genom åren testat, utvärderat och utvecklat sitt sanitetsporslin. Deras tvättställ och toaletter är tillverkade av noggrant utvalda material, har en väl genomtänkt design och håller givetvis mycket hög kvalitet.

 

 

Badrumsinredning från 4aqua

4aqua tillverkar badrumsmöbler av hög kvalitet och med fokus ända in i de allra minsta detaljerna. Söker du ett porslin som inte är en dussinvara? Här finns ett par varianter som är helt unika för 4aqua. Med ett genuint miljötänk och därtill riktigt snygg design är 4aqua en leverantör av rang.

Badrumsinredning från Temal

Det finska familjeföretaget som erbjuder skräddarsydda möbler för badrummet och tvättstugan. Innovativa lösningar och hög kvalitet präglar Temals produkter där du bland annat kan få möbler i 5 centimeters intervall i såväl bredd som djup eller färdiga optimerade tvättstugepaket. Allt tillverkat i egna fabriker i Finland.

 

Badrumsinredning från Svedbergs

Svedbergs står för brett och flexibelt sortiment av badrumsprodukter såsom badkar och badrumsmöbler. Här satsar man på smart funktion och de små detaljerna som ger din badrumsupplevelse den där lilla extra touchen.

 

Macro Design är ett nytänkande och innovativt företag som ligger i framkant med sin produktutveckling av bland annat badrumsmöbler och speglar. Här ligger fokus på hög kvalitet och att produkterna är anpassade för badrumsmiljön. Kvaliteten är ingenting man kompromissar om och det märks.