Landqvist Badrum AB

Plattsättning för badrum och kök

Välkommen till oss på Landqvist Badrum! Vi är din självklara partner när det gäller att skapa vackra och funktionella badrum och kök som passar ditt behov. Oavsett om du behöver hjälp med total renovering eller plattsättning av klinker i din hall är du välkommen att kontakta oss. Så luta dig tillbaka så hjälper vi dig vidare mot ditt drömprojekt!

Vad innebär Plattsättning?

Plattsättning är ett hantverk som involverar installation av kakel, klinker, granitkeramik eller mosaik på olika ytor, såsom väggar och golv. Det är en viktig del av att skapa både funktionella och estetiskt tilltalande utrymmen, särskilt i områden som badrum och kök.

Tjänsteområden inom plattsättning

Vi förstår att ingen renovering är den andra lik. Därför erbjuder vi en rad olika tjänster inom plattsättning. Nedan har vi samlat några av de vanligaste områden som vi kan hjälpa dig med. Hittar du inte vad du söker? Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar just dig.

Kakel- och klinkerläggning

Vi specialiserar oss på att sätta kakel och lägga klinker i olika mönster och stilar för att hitta ett alternativ som passar just dig.

Badrum i sekelskiftesstil

Om du drömmer om ett badrum i sekelskiftesstil så hjälper våra erfarna plattsättare dig. Vi erbjuder allt från det charmiga och schackrutiga mönstret på golv till Victorian Floor Tiles. Se badrumrenoveringar och badrum i sekelskiftesstil här!

Plattsättning med storformat på väggar och golv

Våra plattsättare hjälper dig även med storformatsplattsättning. För badrumsgolvet rekommenderar vi en teknik som heter kuvertfallsskärning gärna kombinerat med tile in golvbrunnssil.

Badrumsrenovering och Plattsättning i Uppsala

Vattentätning i badrum och kök

Vi är ett auktoriserat företag enligt BBV och Säker Vatten och uppfyller alla branschkrav för badrums- och köksrenoveringar. Vi ser till att ditt badrum är ordentligt vattensäkrat för att undvika problem med kostsamma fuktskador. Vid vatteninstallation i kök ser vi på alltid till att det finns ett vattentätt underlag under blandare i eller under diskbänksskåp och vattenanslutna apparater.

Renovering av badrum, tvättstuga eller kök

Går du i tankarna om att göra en totalrenovering av ditt badrum, tvättstuga eller kök? Vi kan hantera hela projektet från början till slut. Läs mer om badrumsrenovering i Uppsala steg-för-steg här!

Erfarna plattsättare i Uppsala

Våra erfarna plattsättare är specialister på plattsättning och strävar alltid efter att skapa ytor som kombinerar funktion med design. Oavsett om jobbet inkluderar renovering i badrum, tvättstuga eller kök, kan du lita på att vi alltid levererar ett resultat som motsvarar dina förväntningar. Du vet väl att plattsättning också kan göras i: uterum, hall och tvättstuga.

Kontakta Landqvist badrum i Uppsala

Är du intresserad av få veta mer om våra tjänster inom badrum och kök? Tveka inte att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert! Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa det badrum och kök du alltid har drömt om.


Boka hembesök för badrumsrenovering i Uppsala